24 jul 2007, 8:22

ПОЛСКИ ЦВЕТЯ 

  Poesía
1673 0 4
ПОЛСКИ ЦВЕТЯ



ПОЛСКИТЕ ЦВЕТЯ,

НЕЖНОСТ И МАГИЯ,

СПОКОИСТВИЕ ПАК

С ТЯХ ЩЕ ОТКРИЯ...


ЛИЛАВИ ЦВЕТЯ,

ОТМИВАТ ТЪГАТА...

НА КРЕХКИ СТЪБЛА,

ЖЪЛТЕЯТ ЦВЕТЯТА...


СИНЧЕЦА СЕ СМЕЕ

СРЕД БУЙНАТА ТРЕВА,

ЦВЕТНА  МАГИЯ ,

ОМАЙНА  СИНЕВА...

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??