Jul 24, 2007, 8:22 AM

ПОЛСКИ ЦВЕТЯ 

  Poetry
1672 0 4
ПОЛСКИ ЦВЕТЯ



ПОЛСКИТЕ ЦВЕТЯ,

НЕЖНОСТ И МАГИЯ,

СПОКОИСТВИЕ ПАК

С ТЯХ ЩЕ ОТКРИЯ...


ЛИЛАВИ ЦВЕТЯ,

ОТМИВАТ ТЪГАТА...

НА КРЕХКИ СТЪБЛА,

ЖЪЛТЕЯТ ЦВЕТЯТА...


СИНЧЕЦА СЕ СМЕЕ

СРЕД БУЙНАТА ТРЕВА,

ЦВЕТНА  МАГИЯ ,

ОМАЙНА  СИНЕВА...

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??