29 may 2007, 22:51

Полусън 

  Poesía
515 0 3
Разцъфна новата ми утрин.
С лъч от сънни спомени.
И с росна усмивка.
Погали ме Слънцето.
И ме целуна по очите.
А небето се разгърна,
като копринена завивка.
Едно водно конче долетя
и влезе през прозореца.
Тихо прошепна нещо.
И се сгуши в дланта ми.
Усетих туптящото му сърце.
Пърхащата по крилете любов...

И те целунах сънено.

© Стаси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??