7 dic 2011, 10:50

Полъх 

  Poesía » De amor
970 0 22

Защо се завръщаш в съня ми, в мечтите?...

Какво още има от мене да вземеш?...

Отдавна забравих дъха ти, очите.

Отдавна и ти си забравил за мене...

 

Животът си крета в утъпкани релси...

И всеки ден нещо от нас си отива.

А аз помъдрявам. Не питам къде си.

И ти не попита дали съм щастлива.

 

Изнизват се дните - без трепет и болка...

Спокойна съм. Вече живея разумно.

Ела, поздрави ме! Разбираш ли колко

бях болна... И колко щастлива. Безумно.

 

 

© Бианка Габровска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??