бягат днес спомени прашни, ежедневно сиви,
потапям се в омая, сладостна разтуха,
отключвам радост, сърце ми клокочи, бълбука,
от приятели полъх надежда, сайтче любимо,
ден зимен, а топлина ме гали неповторимо...
© Елена Калчева Todos los derechos reservados
И аз така... благодаря ти, че го каза и то толкова красиво!!!
Прегръдка!