Млади
деликатни,
изглеждат
щастливи
неразгадаеми,
уникални,
прекрасни
създания
деформират
съзнателно-себе си.
Превзети
голи улични
тела
татуси,
пиърсинг-
черни,
червени,
лилави
паяци
чудовища грозни
рекламират,
продават
си стоката
оставят
неизличими следи
образи,
препратки,
концепции
причиняват си
болка сами!
© Росен Иванов Todos los derechos reservados