Хо,хо,хо, пак съм аззз, сеги в ролята на дедо ви Мраз.
Чук, чук, трак, отворете порти, мушмороци, отново съм аз.
Хей, мушмороци, МУШморони и некои направо барбарони,
уж мъкна чувал със дарове за вазе, а то май обещания балони.
Кой данъците си плати послушно, радушно и на време
ще получи 0,5 процента намаление, хей ти хорско бреме!
Намаление, намаление ти си нашето СПАсение овреме,
кукуКупуваш три плащаш две е к'во нема да мреме.
Какво от туй, че плащаш ДДС за всичко, но и т'ва не стига,
глей как пИчели бай ви Футболисков, па и Dara намига!
У ПаралаМЕНТА квичат и се жалват трите прасенца,
вълкът бил им пречил да плюскат купища евренца!
Ми к'во да кажат тиа със цървулите, калпаците и гуменяците,
дето на месец се блъскат за 700 лева, а бе тия бе, амсалаците.
Ще ги сменят виетнамци, китайци, индийци ил други находки,
поне да премахнат безплатно уличните кучета и котки.
Тъй де, айде, не на здраве,бря, нема да сте живи па и здрави,
ще ви гази кой ви хване, долу главите, к'во да се пра'и?!
Язе изчезвам преди да ме гепят и ме чекайте пак хей, пааак!
Па ша дода да ви сгорчавам дните, нощите, ами кЪ, демек как.
... и малко оптимизъм за разкошшш!
Чао, чао от дедо ви Мразъ, зън, зън, пляс та дрън, ето цъфнал пън,
мушмороци, МУШморонки, барбаронки зимъ е, а топлинко е вън!
Я и Сънчо съм бре та ида от горица страшно раздвоен при вазе,
нищо, че живейте лошо, трудно, спокооо горе мислят за назе...
© Иван Иванов Todos los derechos reservados