24 jul 2024, 22:34

Помисли над това 

  Poesía » Otra
148 0 0

Помисли над това -

тишината /самотата/ лекува.

Ти и Бог - в самота /тишина/,

някой тропа и псува.

Не разбираш Света,

болестта се шегува.

Крачиш с жадни крака

а морето - отплува.

© Димитър Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??