24.07.2024 г., 22:34 ч.

Помисли над това 

  Поезия » Друга
74 0 0

Помисли над това -

тишината /самотата/ лекува.

Ти и Бог - в самота /тишина/,

някой тропа и псува.

Не разбираш Света,

болестта се шегува.

Крачиш с жадни крака

а морето - отплува.

© Димитър Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??