Jul 24, 2024, 10:34 PM

Помисли над това 

  Poetry » Other
88 0 0

Помисли над това -

тишината /самотата/ лекува.

Ти и Бог - в самота /тишина/,

някой тропа и псува.

Не разбираш Света,

болестта се шегува.

Крачиш с жадни крака

а морето - отплува.

© Димитър Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??