30 dic 2008, 9:03

Помислих, че мига съм уловила... 

  Poesía » Filosófica
1169 0 41

Помислих, че мига съм уловила.

Отдадох му се - беше много мил.

Но после се усетих, бях сгрешила -

оказа се, че той ме уловил...

 

Защо да крия, още сме щастливи

и пърха пак взаимност между нас.

Останалото знаете и вие:

раздялата ще дойде някой час...

 

Аз знам - и други мигове ще срещна,

докрай ще бъдат в мен и аз - във тях,

един на друг дарили страст гореща,

разлистена печал и ведър смях...

 

 

                                 Желая ви много светли мигове през Новата година!

 

 

                                      

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??