Помислих, че мига съм уловила.
Отдадох му се - беше много мил.
Но после се усетих, бях сгрешила -
оказа се, че той ме уловил...
Защо да крия, още сме щастливи
и пърха пак взаимност между нас.
Останалото знаете и вие:
раздялата ще дойде някой час...
Аз знам - и други мигове ще срещна,
докрай ще бъдат в мен и аз - във тях,
един на друг дарили страст гореща,
разлистена печал и ведър смях...
Желая ви много светли мигове през Новата година!
© Вилдан Сефер Все права защищены