20 sept 2007, 12:48

Помниш ли... 

  Poesía
1345 0 22
Помниш ли красивата целувка,
там, на езерния кей
и в Италия, във кухнята,
чуваш ли ме още да се смея?
Помниш ли онази бяла рокля,
със красиви мънички цветя...
А при самолетния ни полет
как ни връхлетя страстта?
Помниш ли как нежно те посрещах
у дома със вино и масаж...
Дишай! Аромата ми усещаш ли,
още ли те кара да мечтаеш?
Спомняш ли си къщата на плажа,
пясъчния замък, аз и ти...
и едно момиченце край нас
със зелени, хубави очи...
Помниш ли... аз няма да забравя...

© Яна Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??