4 nov 2006, 1:06

Помниш ли 

  Poesía
748 0 3
Не мога повече да понеса...
Душата-болна,измъчена,сама...
Боли,но все още те обичам...
Боли,но ще си тръгна!Днес от себеси се отричам!
Нека спрем за малко и времето да върнем-
спомените да прегърнем...
Помниш ли нашата първа целувка-
толкова нежна,невинна и чиста?
Тя сложи начало на любовта ни порочно-бистра.
Помниш ли мечтите по детски наивни
и малките лудости тъй импулсивни?
Помниш ли как винаги един до друг вървяхме
и в трудности заедно бяхме?
Сякаш бяхме родени един за друг...Помниш ли?
А страстта тъй пламенна и нежна?Помниш ли?
Всяка усмивка,всяко малко докосване,всеки трепет...
Ще ми липсва това!
Ще ми липсваш ти и всяка твоя нежност...
Ще ми липсват лудостите,
детската наивност...
Ще ми липсваш ти!
А сега е време да вървя...
Сбогом!Не ме търси - нашата любов умря,
а с нея отиде си и моята душа!
Без душа от днес нататък ще живея - в мен е празнота...
Отрекох се от себе си и от любовта!
...

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??