6 jul 2015, 9:54

Помниш ли 

  Poesía » De amor
391 0 0

помниш ли града спокоен

там в градинките седяхме

и звездите с теб брояхме

 

но след миг 

и този ден

е бил нещастен 

той за мен

 

всичко свърши

тъй за миг

чувствата написах 

в стих

 

 05.08.2014 год

© Кармен николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??