Jul 6, 2015, 9:54 AM

Помниш ли 

  Poetry » Love
390 0 0

помниш ли града спокоен

там в градинките седяхме

и звездите с теб брояхме

 

но след миг 

и този ден

е бил нещастен 

той за мен

 

всичко свърши

тъй за миг

чувствата написах 

в стих

 

 05.08.2014 год

© Кармен николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??