6 июл. 2015 г., 09:54

Помниш ли 

  Поэзия » Любовная
392 0 0

помниш ли града спокоен

там в градинките седяхме

и звездите с теб брояхме

 

но след миг 

и този ден

е бил нещастен 

той за мен

 

всичко свърши

тъй за миг

чувствата написах 

в стих

 

 05.08.2014 год

© Кармен николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??