6 mar 2008, 22:18

Помогни ми, мамо 

  Poesía » Otra
1061 0 4
 

Помогни ми, мамо, от тук спаси ме,

удари ми два шамара,

озапти ме, от мене изведи ме,

незряща съм, станах клада.

Олюлях се, задъхах се от мъка,

от дъното вдигни ме, мамо,

приюти ме за миг в прегръдка топла,

в мрака не ме оставяй само,

мамо!

 

22. II. 2008

Цикъл 5

© Кера Господинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??