Mar 6, 2008, 10:18 PM

Помогни ми, мамо 

  Poetry » Other
1035 0 4
 

Помогни ми, мамо, от тук спаси ме,

удари ми два шамара,

озапти ме, от мене изведи ме,

незряща съм, станах клада.

Олюлях се, задъхах се от мъка,

от дъното вдигни ме, мамо,

приюти ме за миг в прегръдка топла,

в мрака не ме оставяй само,

мамо!

 

22. II. 2008

Цикъл 5

© Кера Господинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??