2 dic 2017, 10:58

Помогни ми, мамо 

  Poesía » Para niños
1040 2 15

Пуканки опукай, мамо.

Аз ще ги нанижа сам.

Помогни ми, моля, само

да отрежа клонче дрян.

 

И червен конец ще трябва,

пъпките да вържем в кръг.

Вече съм голям и мога

сурвакар да бъда първи път.

 

Ще наричам с моите другари

за добро и берекет до година,

до амина всички ред под ред.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Мамината Коледа »

8 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??