26 dic 2004, 3:20

Помощ на приятелка 

  Poesía
1278 1 0
Беше щастлива с любовта,
беше щастлива с радоста.
Но година мина и
усмивката отмина...
Тя приятелка ни е добра,
но изпадна във беда.
Какво да сторим? Как да помогнем?
С него трябва да е тя,
но избра любовта!
Не,не,не, това не е радоста!
Със сила в сърцето й
нахлу и уби любовта.
Но ние ще помогнем!
Любовта ще върнем,
радоста ще завърнем!
Тя приятелка ни е добра,
но изпадна във беда!
Какво да сторим? Как да помогнем?
С него трябва да е тя,
но избра радоста!
Не,не,не, това не е любовта!

© Ивайла Ива Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??