11 feb 2008, 9:30

Поне веднъж 

  Poesía » De amor
678 0 8

А думите ти хапеха... Безбожно,

разкъсваха на части мисълта ми.

По дяволите, искаше ми се да мога

поне веднъж да изпаря страха си.

 

Поне веднъж да се запазя истинска

след упреците ти и тежки обвинения,

поне веднъж не искам да ми стиска,

а вътре във душата ми да е простено.

 

Поне веднъж да си повярвам... Мога!

В уплаха да забие сърцето ти студено.

Поне веднъж да се преборя с болката,

дори когато се предавам наранена.

 

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??