Обещай при мене да останеш
поне за през нощта...
Не ща завинаги... звучи така далече,
като разстоянието - слънце и луна...
Тихо прошепни, че ме обичаш.
Подари ми този спомен за мига...
Аз нежно ще се сгуша в тебе
и ще те загърна с ангелските си крила.
Искам да усетя тази твоя обич,
покажи ми я и пак ще мога да летя...
Но няма да избягам. Обещавам!
Ще съм тук...
Поне за през нощта.
© Василена Todos los derechos reservados