5 ene 2018, 22:20

Понеже януари е различен... 

  Poesía
1642 8 17

Не бъркай тишината ми с мълчание

аз всъщност от столетия крещя

защото вековете помежду ни

единствено побира есента

а вън дори не е засвирил вятър

дори снегът се бави този път

от толкова въобразени отговори

въпросите от мен да извалят

а знам че януари е коварен

и сигурно отглежда пеперуди

и хиляди причини тишината

завинаги да слегне помежду ни

затуй не я обгръщай със мълчание

не бъркай тишината ми с тъга

сезоните са само окончания

на безглаголни времена...




 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??