24 oct 2009, 12:02

***(Понякога...) 

  Poesía
943 0 12

Понякога аз страшно негодувам,

че трябва с някой друг да те деля,

дори си позволявам да ревнувам,

макар да нямам право на това,

 

но зная, че над тебе имам власт

и тази мисъл връща ми покоя:

от сърцето ти откраднах малка част,

която ще остане само моя!

© Виктор Горов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??