Oct 24, 2009, 12:02 PM

***(Понякога...) 

  Poetry
942 0 12

Понякога аз страшно негодувам,

че трябва с някой друг да те деля,

дори си позволявам да ревнувам,

макар да нямам право на това,

 

но зная, че над тебе имам власт

и тази мисъл връща ми покоя:

от сърцето ти откраднах малка част,

която ще остане само моя!

© Виктор Горов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??