3 sept 2014, 23:04

Понякога 

  Poesía
274 0 0

понякога знам
че си го правя
но понякога
искам пистолет
ще тъпча дулото му
с розов хайвер
и ще рисувам 
с огнените му псувни
засаждайки семето си
по лицата ви 
и най-много по
очните аквариуми
за да покълнат рибките
около корабчетата 
лъжи 
от несъпоставяне
целувайки пробойни
в невинната ви правота

© Шивохам Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??