8 sept 2011, 22:07

Понякога, когато не вали... 

  Poesía
838 0 24

Самоизмислям се…

 

… върху криле

на пеперуда

понякога

когато не вали

понякога когато

съм си чужда

от сутрини

от ласки

от лъжи…

 

И пак е есен!

… някак нелогично

съзнанието ми рисува

цъфнали поля…

 

и вятърът  е толкова първичен…

 

затихнал в струните

в дъга…

 

                                                         ... kimsemiyim kimsesizmiyim...

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??