Самоизмислям се…
… върху криле
на пеперуда
понякога
когато не вали
понякога когато
съм си чужда
от сутрини
от ласки
от лъжи…
И пак е есен!
… някак нелогично
съзнанието ми рисува
цъфнали поля…
и вятърът е толкова първичен…
затихнал в струните
в дъга…
... kimsemiyim kimsesizmiyim...
© Бехрин Всички права запазени
Ти израсна, Жул!
Благодаря!