3 feb 2008, 14:20

Понякога ще се завръщам  

  Poesía » De amor
763 0 8
Понякога аз тихо ще се връщам 
там, където някога стоях със теб.
Носталгично спомен ще прегръщам,
който е замръзнал и скован от лед.

И винаги ще ми напомня нашто място
на усмивки, смях и толкова мечти,
за които, знам, е вече късно
и не може да се върне времето, нали?

Понякога аз тихо ще се връщам
и ще виждам там отново нас.
В мислите си пак ще те прегръщам
и ще плача тихичко без глас!

Понякога аз тихо ще се връщам,
за да спомня най-красивите ми дни.
Един след друг ще ги разгръщам.
Дано надеждата ги съживи!








© Валентина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??