- Каква си ти?
- Сълза.
- Не си! Кажи, каква си?
- Тъга.
- Замълчи! И това не си!
- Жена,
... по кожата ми още има топлина,
но бе лъжа.
... Развалина?...
Какво съм аз? - ...
... момиче и старица,
страст и отчаяние...
.....желание....
© Весела Йотова Todos los derechos reservados