Ти искаш нея!!!
Тя е твоя блян, мечта.
Макар по тебе вечно да копнея
Не, няма да се унижа!
Не очаквах обич, топлина
Но ти запали угаснала искра.
И зазваня струната на любовта.
И чудя се защо излъга ме,
Кому беше нужно това?
И думите прекрасни не зная вече
Истина ли са били или лъжа...
И толкова въпроси ме изгарят,
А отговори не намирам
Очите със надежда се отварят,
Но няма те, само в сънищата те откривам!
© Теодора Todos los derechos reservados