8.02.2005 г., 19:05 ч.

поредната измама 

  Поезия
1036 0 2

Ти искаш нея!!!

Тя е твоя блян, мечта.

Макар по тебе вечно да копнея

Не, няма да се унижа!

Не очаквах обич, топлина

Но ти запали угаснала искра.

И зазваня струната на любовта.

И чудя се защо излъга ме,

Кому беше нужно това?

И думите прекрасни не зная вече

Истина ли са били или лъжа...

И толкова въпроси ме изгарят,

А отговори не намирам

Очите със надежда се отварят,

Но няма те, само в сънищата те откривам!

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??