25 sept 2012, 12:03

Поредната измама 

  Poesía » De amor
476 0 4

В мъничка,  сребърна кутийка,

аз скрих моето ранено сърце.

То е толкоз натъжено ,

че затупка кат медено звънче.

 

От поредната   твоя измама, 

то не се съвзе...

И какво ли ми остана?

Мъката, с хладните ръце.

 

Аз търся в самотата теб, далечен,

че ти бе за мен единственият кът

и любовта ми, безкористна, голяма,

у теб завършва земния си път.

 

Не остана вече за двама ни време.

А  животът  бързо лети и не пита.

За  малко спокойствие плаче  душата

и за  милата искрена човешка дума.

 

 

 

 

 

 

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Минка, благодаря за милия коментар.
  • Аз търся в самотата теб!
    Много ми хареса!
    Всички сме самотни, нека бъдем заедно в самотата!
  • Мила Ели, благодаря за хубавата рима.Поздрав и за теб приятелко !
  • Щом тупти като звънче, значи и в кутийката му е добре...

    Поздрав за теб, Вятърко!
Propuestas
: ??:??