21 jul 2020, 20:46

Поредната жертва на любовта 

  Poesía
639 1 2

Загубих ума си,

случва се постоянно.

Не мога да повярвам всъщност стигнах до тук, опитвайки се да разбера,

че адския наркотик в мен си ти.

Толкова много страдам,

не виждаш ли?!

 

Тези въпроси винаги са в главата ми.

Толкова много неща бих искал да разбера.

Ако сме родени да умрем и умираме за да живеем, тогава какъв е смисъла да живеем щом живота ни се противопоставя?

 

Ти си моят наркотик.

Ти си всичко, което искам.

Бих дал душата си за момиче като теб.

 

Не мога да откъсна поглед.

Пристрастен съм към твоята усмивка.

Ти си моят наркотик.

Бих дал живота си за момиче като теб.

 

Аз съм просто поредната жертва на любовта.

© Емил Богданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??