Поредната статистика
с рекорден брой - умрели!
Без болнична логистика
в отвъдното поели!
Рекорден брой починали
в последната година!
На онзи свят - заминали,
без никаква ваксина!
Отново сме във рубрика:
”Опасен понеделник”
Със сеирджийска публика
си водим черен дневник.
А в него - все доказваме,
защо сме рекордьори
в едно - здравеопазване
с доценти саботьори!
Че - много се овапцахме
с проклетите ваксини!
С министри антиваксъри
и с техните доктрини.
Че - славните управници
със лъскави пагони
са, чисто-просто, задници,
с нестихващи нагони!
Юри
Йовев
Октомври
2021 г.
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados
Черната статистика продължава!