26 окт. 2021 г., 12:39  

Поредната статистика 

  Поэзия
340 7 11

Поредната статистика

с рекорден брой - умрели!

Без болнична логистика

в отвъдното поели!

 

Рекорден брой починали

в последната година!

На онзи свят - заминали,

без никаква ваксина!

 

Отново сме във рубрика:

”Опасен понеделник”

Със сеирджийска публика

си водим черен дневник.

 

А в него - все доказваме,

защо сме рекордьори

в едно - здравеопазване 

с доценти саботьори!

 

Че - много се овапцахме

с проклетите ваксини!

С министри антиваксъри

и с техните доктрини.

 

Че - славните управници

със лъскави пагони

са, чисто-просто, задници,

с нестихващи нагони!

 

 

Юри

Йовев

Октомври

2021 г.

© Yuri Yovev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??