5 feb 2021, 23:19

Поредният фалшификат 

  Poesía » De humor, Civil, Epigramas, Otra
227 0 0

Тези Макета смотани

са царе на измишльотините.

С една само Буква притурена

Историята ни Средновековна наведнъж прекатуриха:

Самият наш Самуил - цар на-Д

                                                                 българите бил...

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??