5.02.2021 г., 23:19 ч.

Поредният фалшификат 

  Поезия » Хумористична, Гражданска, Епиграми, Друга
223 0 0

Тези Макета смотани

са царе на измишльотините.

С една само Буква притурена

Историята ни Средновековна наведнъж прекатуриха:

Самият наш Самуил - цар на-Д

                                                                 българите бил...

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??