23 feb 2009, 19:59

Порив... миг... душа докосна 

  Poesía » Filosófica
683 0 7
Да усетиш порив от топлота най-човешка,
да те погали аромат на дъхави цветя,
приятелски поздрав сърцето да сгрява,
Романсът... звънко ечи... живот подължава...
Небето кристално... мечти полетели,
за обич чиста няма, няма предели...

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??