12 jun 2012, 15:01

Порив за летене 

  Poesía » Filosófica
677 0 2

 

ПОРИВ ЗА ЛЕТЕНЕ

 

 

На гларусите искам да приличам,

да имам техния спокоен полет,

да мога над морето да прелитам

и с мен така вълните да говорят.

 

 

Да бъдат те и отдих, и летище,

за кацане удобни всяко време,

да бъдат моето игрище,

което никой няма да отнеме.

 

 

На гларусите аз приличам –

свободни, силни, неуморни.

Морето като тях обичам

и боря се с вълните непокорни!

 


© Сафия Сандерс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??