1 abr 2018, 14:21

Поросява ми росица 

  Poesía
309 1 5

Поросява ми росица
капки капят на тревица,
будят спящия трендафил,
празнично земята милват.

 

Клонки върбови се смеят,
на венци да се увият,
горди с празник цветен,
домовете ще закичат.

 

Поросява ми росица,
цветни тичинки лелеят,
пъстър цвят се разсънява,
вдъхновен да украсява. 
...
Розата, като царица,
се резпери освежена,
ароматно заредена,
перчи листите магични.
 

© Misteria Vechna Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??