9 ago 2007, 12:13

Портрет на джентълмен като бутилка скоч 

  Poesía
718 0 15
Отлежало, със вкус на дъбрави,

с дъх на топъл, внезапен порой.

В тъмни бъчви, с магия се прави.



Устни топли, със вкус кехлибарен

по лицето ми палят огньове.

Пръсти силни тъй властно ме парят,

във косите ми диво се ровят...




Мълчалив и надменен. И властен.

В свойта сила безспорно уверен.

Всяка глътка е миг сладострастие.

Всяка капка ме разтреперва.



Със наслада отпивам. Омаен.

По гарафата капчици нега

път чертаят към остров незнаен.

Всяка глътка ме води към него.



И готова да стигна навсякъде -

стига само да има със кой.

Моят скоч ме очаква някъде.

 

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??