30 jun 2009, 21:45

Портрет на жена 

  Poesía » Filosófica
464 0 3

     

  

                                              Портрет на жена

 

 

                                                    Рисувай ме -

                                              за теб да съм красива.

                                                  Обичай ме -

                                               за да съм вечно жива.

                                                   Помни ме -

                                               като детството щастлива.

                                                     Създай ме -

                                                 неправдоподобна,

                                                  като живота променлива.

                                                       Обещавам ти -

                                                    това ще бъда аз.

                                                                     Wali

                                                           Виолета Томова//

 

 

                           

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??