4 oct 2009, 0:51

Портрет на непозната 

  Poesía » De amor
860 0 18

 

 

                             ПОРТРЕТ НА НЕПОЗНАТА

 

 

                             Аз съм само

                             дим от цигарата ми

                             в твоите очи.

                             Измислица.

                             Стъклена илюзия.

                             Красива небивалица.

                             Игра на фантазията ти...

                             И все пак -

                             запомни ме

                             точно такава,

                             каквато

                             ме

                             нарисува.

 

                                                               Виктор БОРДЖИЕВ

 

 

 

 

 

© Виктор Борджиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??