ПОРТРЕТ НА НЕПОЗНАТА
Аз съм само
дим от цигарата ми
в твоите очи.
Измислица.
Стъклена илюзия.
Красива небивалица.
Игра на фантазията ти...
И все пак -
запомни ме
точно такава,
каквато
ме
нарисува.
Виктор БОРДЖИЕВ
© Виктор Борджиев All rights reserved.
Благодаря ви, че наминахте...