23 dic 2014, 21:31

Посещение 

  Poesía » De amor
421 0 0

Посети ме нощем

когато спя

с разпилени коси

и с мисли

витаещи 

в други висини.

Посети ме

ей така, 

за миг дори 

само

за да се докоснеш

до мислите ми.

Мисли

 в които си ти.

© Зи Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??