23.12.2014 г., 21:31 ч.

Посещение 

  Поезия » Любовна
423 0 0

Посети ме нощем

когато спя

с разпилени коси

и с мисли

витаещи 

в други висини.

Посети ме

ей така, 

за миг дори 

само

за да се докоснеш

до мислите ми.

Мисли

 в които си ти.

© Зи Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??