14 mar 2007, 16:19

Послание 

  Poesía
840 1 1
Послание

Когато огънят опари двама,
когато слънцето започва да трепти,
когато във очите има пламък,
когато във сърцето огънят гори.

Тогава аз ще те обичам,
тогава аз на теб ще се отдам,
тогава пак на теб ще се обричам,
тогава ти ще бъдеш моя храм.

Завинаги оставай във мечтите,
завинаги горещо ме желай,
завинаги целувай без насита,
завинаги обичай ме безкрай!

© Камелия Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??