24 feb 2009, 9:42

Послание 

  Poesía » De amor
619 0 1

 

  • Една снежинка, стичаща се по прозореца ми,
    ми шепне нежно и открито.
    Тя казва, пратил си я да ми признае,
  • че само аз съм твоята топлина в зимата!
    И да дочакам да настъпи пролет,
  • да ме зарадва слънчевият лъч,
  • докосвайки душата ми осиротяла,
    а   лятото  ще събирам плодовете
  •  на разпиляните ми чувства.
    Ще съм притихнала в уморената ми есен,
  • събрала спомена от кехлибареното лято!
  • И в южен полет  устремена,
  • ще те дочакам в следващата зима!

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Това ако е поезия,аз съм Георги Иванов-този де космонавта-пробвай фотография.
Propuestas
: ??:??